Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Azieinfo.nl

  1. Inleiding Azieinfo.nl is een website die toegankelijk is voor alle bezoekers die geïnteresseerd zijn in informatie over Azië. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

  2. Intellectuele eigendomsrechten Alle inhoud op Azieinfo.nl, inclusief teksten, afbeeldingen en logo’s, zijn eigendom van Azieinfo.nl en zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Azieinfo.nl de inhoud te kopiëren, te verspreiden of te gebruiken voor commerciële doeleinden.

  3. Gebruik van de website Het is niet toegestaan om de website te gebruiken voor onwettige of schadelijke activiteiten. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om virussen of andere schadelijke software te verspreiden via de website. Ook is het niet toegestaan om de website te gebruiken voor spam of andere ongewenste berichten.

  4. Links naar andere websites Op Azieinfo.nl staan mogelijk links naar andere websites. Azieinfo.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Ook kan Azieinfo.nl niet garanderen dat deze links altijd werken en veilig zijn.

  5. Privacybeleid Azieinfo.nl respecteert de privacy van haar bezoekers en zal persoonlijke informatie die via de website wordt verzameld niet delen met derden. Voor meer informatie over ons privacybeleid verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

  6. Wijzigingen in de voorwaarden Azieinfo.nl behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is daarom aan te raden om regelmatig deze voorwaarden te bekijken.

  7. Toepasselijk recht Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.